Complexe logistiek processen eenvoudig gemaakt

In de logistiek draait het om accuraatheid in tijdlevering. Hiervoor moeten alle factoren op elkaar afgestemd zijn. Het juiste etiket moet op het juiste pakket komen. Elke pallet zal leesbaar zijn voor de mens en de scanner. Automatisering vertrouwd op de juiste data invoer en afgifte.  TradePack levert etiketteer oplossingen die de data volgen en controleren.

Pakketten printen en etiketteren in distributie centra

Ondanks de grote verschillen in grootte en vorm worden de pakketen in een distributie centrum individueel voorzien van een etiket. Dit kan een verzendlabel zijn of een vervolg-etiket in het logistieke proces. Het Evolabel Quicktamp print- en etiketteersysteem is een essentiële schakel in deze keten. Met de zeer snelle, servo gestuurde, arm “volgt” de applicator de pakketten. In samenwerking de gerenommeerde leverancier van scanners en camera systemen Datalogic, kan een complete oplossing verzorgt worden.

Desktop printers

Met drie top merken, Toshiba, Zebra en Sato is er altijd een keuze te maken uit een breed assortiment etikettenprinters.  De Midrange van deze merken is bedoelt voor minder intensief gebruik (tot 1.000 etiketten per dag). De Industriële Barcode printers worden aanbevolen als er tot 10.000 etiketten per dag geprint worden.