"Onderscheidend in coderen en etiketteren..."
terug

Primaire Verpakking

Inkjet coderen

De perfectie in coderen, ontworpen en geproduceerd voor industrieel gebruik.

Met de Citronix’s 5000 series codeersystemen, brengt u belangrijke variabele informatie aan op producten, zoals een THT-datum (houdbaarheid datum), traceerbare productiegegevens, een bedrijfslogo of batchcodes. Dat kan met een hoge lijnsnelheid op vrijwel elke ondergrond, zoals kunststof, metaal, papier, hout, glas of menig ander materiaalsoort.

» Volledig 10'' kleuren scherm    » Ondersteuning via het web    » 30 maanden garantie     » Zeer compact 'tafel model'

Folie printer

De hoogwaardige, kost-effectieve SAVEMA Thermal Transfer Overprinters (TTO's) zijn veelzijdig genoeg voor het afdrukken van vaste en variabele tekst, gegevens en afbeeldingen.

De Thermal Transfer Printer is ideaal voor het reproduceren van barcodes, realtime, uiterste verkoopdata, batchnummers, prijzen, broncodes en nog veel meer. Twee-componenten modellen van beugels (Intermittent & Continuous) kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in machines zoals verticale en horizontale form-fill-seal-systemen, primaire labelers, thermoformers en omwikkelapparatuur.

» Inbouw mogelijkheden    » Continue & Intermitterend    » 5 printer breedtes    » snelheden tot 1000 mm/sec 

Savema

Etiketteer systeem

Evolabel ® automatische print- en etiketteersystemen zijn ontwikkeld voor het aanbrengen van etiketten in geautomatiseerde productie lijnen.

De meest voorkomende toepassingen zijn productie omgevingen waar een etiket worden meegegeven aan een product met daarop een barcodering, houdbaarheidsdatum, ingrediënten declaratie, productie informatie, gewicht, etc. De Evolabel® print en etiketteersystemen zijn ontwikkeld met de focus op gebruiksvriendelijkheid. Het grote kleuren aanraakscherm werkt zeer intuïtief en voorkomt foute bedieningen.

» 'Print & Apply' techniek      » Etiket v.a. 20mm breed      » Zeer compact      » Diverse aanbreng mogelijkheden

Evolabel Evolabel

Handmatig coderen

Het ideale toepassingsgebied van de REINER markeerunits is het betrouwbaar markeren van kleine tot middelgrote productie aantallen.

Vlekbestendige codering wordt bereikt zonder dure etiketteersystemen of codeerfaciliteiten. De mobiele codeerapparaten zijn draagbaar en klaar voor flexibele integratie op elk punt van de productieketen. 

» Diverse aanbreng mogelijkheden     » Uw logo printen    » Software omgeving    »Datum-teller-tijd-tekst

Reiner Logo Reiner Voorbeeld

Lasermarkeren

Lasers om tal van materialen te markeren.

Macsa ID-lasers kunnen een hoogwaardige markering aanbrengen op een breed scala aan substraten en oppervlakken. Het is een snelle en ecologische technologie. Het vereist geen verbruiksartikelen en heeft weinig onderhoud nodig, dus het is betrouwbaar en permanent.

Leasing mogelijkheden

Leasing

BNP-Paribas