"Onderscheidend in coderen en etiketteren..."
terug

Secundaire Verpakking

Etiketteersystemen

Print & Apply etiketteren.

Evolabel print & apply techniek maakt het verschil, door de mogelijkheid te bieden elk etiket met nieuwe variabele data te printen en aan te brengen. De compacte en robuuste bouw 

» Persoonlijke Software lay-out     » Zendlabels print & apply     » Direct of thermische uitvoering    » 4'' & 6'' Printer uitvoering

ID Technology ID Technology

Dozenprinter - Cartridge

Hoge resolutie met cartridges printen.

De SoloSeries thermische inkjetprinters van FoxJet hebben drie controller opties en een keuze uit twee kop-hoogtes. De productlijn biedt vele mogelijkheden voor thermisch afdrukken, waaronder maximaal 10 regels alfanumeriek, logo's en 1D- en 2D-barcodes. Het gesloten printkop ontwerp van de SoloSeries-printers maakt ze echt industrieel.

» Zeer weinig onderhoud    » Industriële robuustheid     » 'Plug and Play' principe     » Printkoppen uitwisselbaar   

Dozenprinters

Dozen printen met modulair & uitbreidbaar inktsysteem.

FoxJet's VxSeries - Integrated Valve Systems, zijn voorzien van 9x en 18x printkoppen voor markering en codering van ½ ”tot 2” (12,7 tot 50,8mm) in printhoogte. Dankzij een breed scala aan ingebouwde afdrukcodes kunnen eindgebruikers snel berichten ontwikkelen voor afdrukken op poreuze of niet-poreuze substraten.

Hoge resolutie inkjetsysteem

Zeer hoge resolutie op dozen/verpakkingen variabele data printen.

De ProSeries industriële inkjetprinters van FoxJet hebben een afdrukkwaliteit met een hoge resolutie en zijn gebouwd voor betrouwbaarheid en bieden verschillende afdrukmogelijkheden, waaronder een afdrukgebied tot 4 inch (100mm) van tekst, afbeeldingen en barcodes.

Leasing mogelijkheden

Leasing

BNP-Paribas