Coderen en etiketteren op glas

Glas is van oudsher een zeer duurzame manier om producten in te verpakken. Met name de herbruikbaarheid ervan maakt het een gewild product, maar ook de zichtbaarheid van de inhoud is in veel markten een doorslaggevende keuze. Zowel vloeibare als vaste producten worden verpakt in glas als de consument beter overtuigt kan worden in hun koopbeslissing.

Maak gebruik van de Klein karakter Inkjet (CIJ) printers om contactloos 1 tot vijf regels tekst te printen, dit kan door verschillende  inkten  van Citronix te gebruiken. Deze inkt heeft eigenschappen waardoor de inkt beter  hecht aan het gladde oppervlak van glas.

Kies voor een laser codeer systeem als de codering permanent en onuitwisbaar moet zijn in de glazen fles of pot. Voor de drankenindustierie

Handmatig coderen, met de Reiner jetStamp 990 serie. In deze printer uitvoering is een speciaal ontwikkelde MP inkt  te kiezen die een prima hechting geeft op glas. Deze inkt heeft ook de eigenschap om beter aan overige niet-poreuze ondergronden te hechten.

Kleinkarakter Inkjet

Met de ci5200 of ci5300

Print op hoge snelheid (6,9m/sec) één tot 5 regels tekst. De contactloos geprinte boodschap, blijft direct op de verpakking zitten. Kleinkarakter Inkjet (CIJ) maakt gebruik van kleine druppeltjes inkt, waar van het verdunningsmiddel direct verdampt!

Laser coderen

Met de Macsa iCon 2

Hier komt nog tekst

Handmatig coderen

Met de jetStamp 990

Handmatig kleine batches glazen producten weg werken met de jetStamp serie van Reiner. De ideale machine als tussenstap naar een geautomatiseerde productie lijn.

Rondom etiketteren

Met de TradePack rondom labeling 

Breng een (volledig) etiket aan op glazen flessen of potten.