Coderen en etiketteren
op hout

Houten producten kenmerken met inkt of etiketten. Voldoe aan de richtlijnen van FLEGT Europese wetgeving en breng de keurmerken van FSC aan, voor het duurzame kenmerk op het hout.

IPPC keurmerk, hoe zijn de omstandigheden tijdens het verwerken van hout? Wegens de richtlijnen omtrent het IPPC dient er op het verwerkte hout het bijhorende keurmerk aangebracht te worden. Dit kan doormiddel van Hoge resolutie Inkjet coderen of printen en etiketteren op het hout.

Hoge resolutie inkjet

Met de Markprint

Vlijmscherpe bedrukking op hout printen met de Markprint Volo & SpeedJet series. Met de 360dpi printkop zijn inktdruppels niet meer zichtbaar. Het inkt is olie gedragen, dat zorgt voor een goede hechting in het hout.

Printen en etiketteren

Met de Evolabel T43BlowVac

Verander de barcode of hout soort in een handomdraai, gemakkelijk etiket data en barcodes veranderen tussen de shifts in. Met de Print de print en etiketeer oplossing, kan er klant specifiek etiketten worden aangebracht.

Handmatig coderen

Met de jetStamp 1025

Breng handmatig het IPPC keurmerk aan op houten producten. In plaats van stempels of brandmerken, bied de jetStamp 1025 flexibele mogelijkheden keurmerken en logo’s op diverse groottes te printen.